Haber

Ata’nın huzurunda Türk Polis Teşkilatı

ANKARA (İGFA) –Emniyet Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Aslanlı Yol’u yürüyerek ve mozoleye çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne giderek burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Emniyet Müdürü Mehmet Aktaş, 10 Nisan münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajda, Emniyet Teşkilatının Cumhuriyetimizin 100. yılında vatan ve bayrak sevgisiyle “güven ve huzurun” garantörü olmaya devam ettiğinin altını çizdi. aziz milletine duyduğu sadakat ve kararlılıkla yeni hedeflere doğru yürümektedir.

Türk Polis Teşkilatı olarak terör, uyuşturucu ve organize suçlarla mücadele, genel asayiş ve trafik düzeninin sağlanması ve önleyici tedbirlerin alınması yönündeki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu yolda ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını vurgulayan Aktaş, “Şan ve şeref dolu iki asırlık geçmişiyle iftihar eden Teşkilatımızın Cumhuriyetimizin 100. yılında 178. yılı kutlu olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu