Haber

Kayseri’nin dinamiklerinden çarşı esnafına ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kentin çeşitli noktalarında esnafla buluşmak için gelen, talep ve tekliflerini bizzat dinleyen Önder Büyükkılıç, İstanbul Kapalıçarşı’dan sonra en büyüğü sayılan Kayseri Kapalıçarşı’da faaliyet gösteren esnafla birlikte bir araya geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar.

Başkan Büyükkılıç ve Bakan Akar, Kapalıçarşı esnafı ve çarşıdan alışveriş yapan vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve tekliflerini dinleyen Büyükkılıç, tarihi Kapalıçarşı’nın geçmişten günümüze Kayseri’nin ticaret merkezi olduğunu belirtti.

Esnaf dostu bir anlayışla hizmet verdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’miz için ticaret ne kadar önemliyse, esnaf kardeşlerimiz de bu şehrin yöneticileri olarak bizim için çok değerli. Gerek pazarlarımızın ihtiyaçları gerekse esnafımızın talepleri doğrultusunda her konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bugün Kapalıçarşı esnafımızı ziyaret edip sohbet ettik. Kendilerine her zaman olduğu gibi sıcak ve samimi karşılamaları için teşekkür ederiz.”

Büyükkılıç ve Akar da esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, çarşı esnafına hayırlı işler diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu